Kdo bo nosil kosmate pajkice?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V modi je res vse mogoče. Če ste si do sedaj noge vsak dan pridno brili, boste morda kmalu nosili kosmate pajkice.
Oglej si celoten članek

No, šalo na stran. Kosmate pajkice so na Kitajskem postale pravi spletni hit, potem ko so jih objavili na kitajskem mikroblogu Sina Weibo. "Superseksi kosmate pajkice bodo odgnale perverzneže," piše ob fotografiji v članku, ki je v hipu zaokrožil po družabnih omrežjih, ob prebiranju komentarjev pa je predvsem zaslediti začudenje in gnus, pa tudi komentarje v stilu: "Ne da boste z njimi odgnali perverzneže, tudi vsi dobri fantje bodo zbežali od vas."

Kakorkoli že, veliko modnih trendov je sprva poželo predvsem zgroženje, nato pa so jih z veseljem nosili tudi največji nasprotniki. Bo s kosmatimi pajkicami tudi tako? Upamo, da ne!

Kosmate pajkice so sicer nastale po vzoru čipkastih pajkic z vzorcem, ki je pustil vtis kosmatih nog – z njimi je leta 2010 svojo kolekcijo popestrila modna hiša J. Crew.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.