Kdo bo pel kraljevi poroki?

Foto: Žurnal24
Med nastopajočimi na kraljevi poroki princa Williama se omenja več velikih imen, med njimi Eltona Johna, Georgea Michaela in Jamesa Blunta.
Oglej si celoten članek

Velika Britanija še vedno ugiba, kje in kdaj se bosta poročila princ William in njegova zaročenka Kate Middleton. Prav tako se ugiba o vseh možnih podrobnostih same poroke.

CBS je objavil imena nastopajočih, ki bi lahko zaigrali in zapeli na težko pričakovani poroki naslednje leto. Na spisku je med drugim dober prijatelj pokojne princese Diane, matere princa Williama, Elton John. Omenjata se tudi George Michael in James Blunt. Pesem slednjega You're Beautiful je namreč zaljubljenima bodočima zakoncema zelo pri srcu.

Šušlja se tudi, da bi lahko svoj kos torte na kraljevi poroki dobila tudi skupina Spice Girls. William je bil v najstniških letih njihov največji oboževalec, zatreskan pa je bil v Emmo Bunton, znano kot Baby Spice. Najbolj mu je všeč njihova skladba 2 Become 1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.