Kdo bo plačal poroko?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Poroko plača vsak drugi par, ostali pričakujejo, da jim bodo poroko plačali starši.
Oglej si celoten članek

Stroški poroke so vse večji, zato ni nič čudnega, da večina ženinov in nevest pričakuje, da jim bodo vsaj delno pomagali starši. Ena zadnjih raziskav, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, je razkrila, da 48 odstotkov vseh mladoporočencev pričakuje, da jim bodo poroko plačali starši. 52 odstotkom pa se zdi popolnoma normalno, da bodo za svoj veliki dan denarce primaknili sami.

Nevestini starši

V raziskavi je sodelovalo 2.031 ljudi, poroča Daily Mail. Vsak deseti par naj bi mislil, da je plačilo računa za poroko v domeni nevestinih staršev. Ideja naj bi izhajala še iz časov, ko je bila takšna praksa resnično del tradicije. Takšno razmišljanje pa vodi do vse dražjih porok, poročajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.