Izvedeli smo, kdo bo namesto Bobovnika vodil Odmeve

Foto: nn
Foto: nn
Legendarni voditelj kmalu ne bo več stalnica na televizijskih zaslonih?
Oglej si celoten članek

Govorice in ugibanja, da naj bi eden naših najbolj priljubljenih voditeljev informativnega programa Slavko Bobovnik kmalu odšel v pokoj so vse glasnejše. To je med vrsticami potrdil tudi sam, govorilo pa se je, da naj bi ga v prihodnje pri vodenju Odmevov nadomestila Tanja Starič.

Slovenija Slavko Bobovnik naj bi se v kratkem upokojil

Kaj je res in kaj ne, smo preverili pri PR službi TV Slovenija, in videti je, da bomo lahko v Bobovnikovem vodenju uživali še nekaj časa. "Slavko Bobovnik ostaja voditelj Odmevov in Dnevnika ob koncu tedna. Vprašanja, kdo bo po njegovem odhodu vodil oddaji, še ne moremo komentirati, bomo pa o tej odločitvi medije pravočasno obvestili," pravijo na televiziji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:20 21. November 2018.

    Najbolj primeren bi bil Jani Moederndorfer ali Franc Terček.

  • 19:50 21. November 2018.

    in kaj ste izvedeli'''''''??????????????????????????????????????'

  • 18:03 21. November 2018.

    Tanja Starič bo odlična zamenjava in protiutež piarovki Peskovi, ki je že počeni člen verige.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.