Kdo dobi nagrade?

Foto: Blitz Film & Video Distribution Gangsterska enota Foto: Blitz Film & Video Distribution Gangsterska enota Foto: Blitz Film & Video Distribution Gangsterska enota Foto: Blitz Film & Video Distribution Gangsterska enota Foto: Blitz Film & Video Distribution Gangsterska enota
Znani so nagrajenci naše nagradne igre ob premieri filma Gangsterska enota.
Oglej si celoten članek

Film, posnet po resničnih dogodkih, prikazuje padec Los Angelesa v pesti okrutnih mafijcev pod vodstvom neomajnega Mickeyja. Skupina brezkompromisnih policistov se odloči udariti nazaj po principu oko za oko, zob za zob. Brez uradnih pooblastil in sodnih nalogov delujejo zunaj meja zakona in v krvavih strelskih obračunih zločincem vračajo milo za drago. Toda divji spopadi se kmalu spremenijo v pravo vojno, kjer kri teče v potokih, meje med dobrim in slabim pa so vedno bolj zabrisane.

Nagrade dobijo:

Majico dobita Tomaž Kavčič in Jolanda Podbregar. Mapo dobijo Miha Leskovar, Melita Fakin, Mateja Lepej in Darija Guna. Škatlico za vizitke pa Helena Golobič in Nina Herbst.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.