Kdo dobi parfum in sončni kremi?

Foto: Žurnal24 Tri nagrade
Od petka, 13. 6., do danes do 12h ste imeli možnost odgovoriti na pet nagradnih vprašanj v rubriki Življenje. Zdaj so pred vami pravilni odgovori in imena nagrajencev.
Oglej si celoten članek

Preden vam zaupamo imena treh nagrajencev, smo vam dolžni pravilne odgovore na zastavljena vprašanja:

Trendovska izbira za vroče poletne dni je barvna maskara, v Sloveniji se je (žal) v zadnjih treh letih obolevnost za kožnim rakom povečala kar za 32,5 odstotka, kratica PAP seveda pomeni bris materničnega vratu, ostanek čaja v skodelicah lahko učinkovito očistite tudi z limono, cepelin pa bo 10. julija poletel nad Londonom.

Zdaj pa tisto, kar vas verjetno najbolj zanima. Imena treh izžrebancev:

  • parfum Avon dobi V. Hozjan, Maribor,
  • sončni sprej Garnier Ambre Solaire z zaščitnim faktorjem 30 dobi A. Tepeš, Rogatec,
  • sončni losjon Avon Bronze Sun Protection z zaščitnim faktorjem 30 pa dobi L. Kosec, Vodice.

Vse trem čestitke, vsem sodelujočim v nagradnem kvizu pa se zahvaljujemo za sodelovanje – za vas že pripravljamo nov nagradni kviz!
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.