Kdo je Big Brother?

Foto: Žurnal24 Kamilo Lorenci bo 30. oktobra dopolnil 45 let. (Foto: Borut Cvetko/Mediaspeed)
Glas Velikega brata. Pripada novinarju Kamilu Lorenciju.
Oglej si celoten članek

Novinar Kamilo Lorenci bo 30. oktobra praznoval 45 let. Če ga nekateri izmed vas ne poznate po imenu ali po videzu, pa zagotovo poznate njegov glas. Posoja ga namreč Big Brotherju. Saj veste: "Govori vam Big Brother" in podobno. Kamilo sicer prihaja iz Celja, a že nekaj let živi v Ljubljani.

Začuda pa ga po glasu, kot nam je povedal, še nihče ni prepoznal, denimo v kakšni trgovini. Da je prav on Big Brother, namreč vedo le njegovi sodelavci: "Na Pop TV sem že okoli deset let, zadnja leta sem urednik resničnostnih šovov, v prihodnosti pa bi rad delal TV kvize."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.