Kdo je bila Pistoriusova žrtev?

Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp Foto: EPA Reeve Steenkamp
Kdo je bila lepa manekenka, ki ji je na valentinovo življenje vzel njen fant, olimpijec Oscar Pistorius ...
Oglej si celoten članek

Reeva Steenkamp, južnoafriška manekenka, ki jo je na valentinovo ustrelil njen fant, olimpijec Oscar Pistorius, je bila veliko več kot zgolj lepa. Rodila se je v Cape Townu in se v otroštvu preselila v Port Elizabeth, kjer je doštudirala pravo. Zaradi svojih popolnih mer (81-64-90) se je zadnja leta ukvarjala z manekenstvom in postala prvi južnoafriški model za kozmetično znamko Avon. Njena največja uspeha sta bila zagotovo naslovnica in intervju v reviji FHM, v katerem je povedala, da obožuje New York, kuhanje in avtomobile ter da se je za študij prava odločila, ker želi strastno braniti tiste, ki se ne zavedajo svojih pravic.

Svojo prepoznavnost je unovčila tudi v južnoafriškem resničnostnem šovu Tropical Iceland Treasure, v katerem je tekmovalo sedem zvezdnikov. Šov bodo na nacionalni televiziji prvič predvajali v nedeljo. Lepa Reeva je bila tudi strastna tviterašica, ki je še dan pred svojo smrtjo zapisala: "To naj bo dan ljubezni za vse," a se je valentinovo zanjo na žalost končalo tragično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.