Brad Pitt in njegova punca oba zgoraj brez

Foto: Profimedia Brad Pitt Foto: Profimedia Brad Pitt Foto: Profimedia Brad Pitt Foto: Profimedia Brad Pitt Foto: Profimedia Brad Pitt Foto: Profimedia Brad Pitt
Vroča pod vročim soncem ...
Oglej si celoten članek

59-letni Brad Pitt pod vročim mehiškim soncem uživa v prelestni družbi 30-letne osebne trenerke Ines de Ramon, ki je ob zvezdniku nič kaj sramežljivo odvrgla zgornji del kopalk. Golobčka so tokrat v javnosti opazili že tretjič. Prvič novembra na Bonovem koncertu, drugič pa decembra, po večerji za Bradov rojstni dan.

A osupljiva ni le mlada lepotica, pač pa tudi skoraj 30 let starejši Pitt, ki je v odlični formi in se glede postave z lahkoto ob bok postavi tudi pol mlajšim. Preverite v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.