Kdo je dekle, ki bi Ani Ivanović skoraj ukradla šov

Foto: Profimedia ana, bastian, miroslava Foto: Profimedia ana, bastian, miroslava Foto: Profimedia ana, bastian, miroslava
Tudi Ana Ivanović je imela svojo Pippo Middleton.
Oglej si celoten članek

Po poroki princa Williama in njegove Kate se je veliko govorilo tudi o Katini sestri Pippi, ki je svet očarala s svojo lepo zadnjico. Mediji so celo pisali, da je svoji veliki sestri na poroki desetletja ukradla šov in do potankosti analizirali njeno življenje in tudi zadnjo plat, ki je krasila naslovnice vseh večjih časopisov.

Nemški mediji so "Pippo“ odkrili tudi na poroki srbske teniške igralke Ana Ivanvoić in Bastiana Schweinsteigerja. Ste na fotografijah opazili visokoraslo in mišičasto svetlolasko, rožnati obleki? Gre za srbsko plavalko Miroslavo Najdanovski, ki je Anina dolgoletna prijateljica in tudi poročna priča.

Ana je bila tako v torek kot tudi v sredo prelepa, zato se z nemškimi mediji, da bi ji Miroslava skoraj ukradla šov, nikakor ne strinjamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.