Kdo je lepotica, ki jo Plestenjak tako rad objavlja na svoji strani?

Že poznate Morgano Carneiro da Silva?
Oglej si celoten članek

Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem 'Res je dober dan', ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija.

Po uspešnicah z aktualnega albuma »Za vedno«, razprodanih Stožicah in številnih koncertnih prizoriščih po Sloveniji je Jan Plestenjak v jesen vstopil z novo zgodbo, s katero se mu je izpolnila velika želja. Ob navijanju za naše srebrne fante, ki so na noge dvignili vso Evropo, tako z igro kot z dobrodelnostjo, je ob čustvih, ki so zajele vso Slovenijo, nastala pesem 'Res je dober dan'.

Odločitev, da bo Odbojkarska zveza pesem vzela za svojo, je Jan z veliko častjo sprejel in jo tako premierno v živo predstavil ob prihodu naših odbojkarjev, ki so na evropskem prvenstvu pisali zgodovino slovenskega športa.

Pesem že ima videospot, ki govori o čaščenju trenutka in svobode in je bil posnet na čudovitih ulicah v Trstu pod režisersko taktirko vrhunskega ustvarjalca filmov Vladana Jankovića.

Janu in fantom pa je v spotu pozornost ukradla visokorasla lepotica Morgana Carneiro da Silva iz Brazilije, ki se je v Slovenijo preselila zaradi ljubezni. Poročena je z Žigom Trkuljo, modnim agentom. Morgano so že maja spoznali bralci slovenskega Playboya, za katerega se je slekla in povedala: »Ženska mora vedno biti ženska v polnem pomenu besede. Zadovoljna in vesela mora biti v svojem telesu, kakršnokoli že je. Lepota v tradicionalnem pomenu z leti tako ali tako zbledi, tisto, kar imamo ženske v sebi, tisto, kar smo, pa ostane za vedno.«

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:31 4. Oktober 2019.

    Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - http://lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam …

  • 14:18 4. Oktober 2019.

    Sem mislil,da je Rajka,ampak mi profil ni nekako deloval znano...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.