Kdo je najbolj sočna domača voditeljica?

Foto: Žurnal24 Lili Žagar Foto: Žurnal24 Lili Žagar ne velja le za najlepšo temnolasko, temveč tudi za najbolj vročo mami Foto: Žurnal24 Lili se za zdaj bolj kot poroki posveča karieri in sinu Tilnu. (Foto: Katja Kodb Foto: Ana Fetih Marko Potrč in Lili Žagar Foto: Žurnal24 Lili Žagar Marko Potrč Foto: Grega Gulin / mediaspeed.net Lili Žagar Foto: POP TV Lili Žagar Foto: Boštjan Tacol Lili Žagar Foto: Miro Majcen Lili Žagar Foto: Katja Kodba/Mediaspeed.net Lili Žagar
Vroča voditeljica zna s svojim stasom gledalce bolj pogreti kot tekmovalci šova Gostilna išče Šefa s svojimi jedmi. Za obraz tedno smo izbrali Lili Žagar, ki vedno poskrbi, da se o njej govori, pa tudi, če si tega ne želi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:39 2. December 2012.

    huda da kar trga nasploh pa njene cudovite oci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.