Kdo je najlepša oseba na svetu?

Foto: Reuters Miranda Kerr Foto: Reuters Miranda Kerr
Naziv najlepše osebe na svetu je po mnenju avstralske revije Who pripadel Victorijinemu angelčku Mirandi Kerr.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletna supermanekenka in Victorijin angelček, Miranda Kerr, ima za seboj zavidanja vredno kariero, za moža Orlanda Blooma, moškega, ki bi ji ga z veseljem speljala marsikatera ženska, in čudovitega 15-mesečnega sina Flynna.

A kljub obilju mlada mamica ostaja skroma. Lepotica je v intervjuju za omenjeno revijo priznala, da ji največ pomeni družina: "Včasih sem delala 18 ur na dan, zdaj pa večino časa posvetim sinu Flynnu," pravi Miranda in dodaja: "Jaz sem najprej žena in mama, šele nato pride na vrsto delo." Ne skriva niti navdušenja nad svojim sinčkom, za katerega pravi, da je navihan prav tako kot ona. Ne dvomimo, da je prav zaradi svoje sproščenosti in dostopnosti osvojila naziv najlepše osebe na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.