Kdo je najlepši?

Foto: Ana Gregorič Alen Nuhanović Foto: Ana Gregorič Andraž Logar Foto: Ana Gregorič Axel Luxa Foto: Ana Gregorič David Mlakar Foto: Ana Gregorič Fran Firer Foto: Ana Gregorič Gregor Vukšinič Foto: Ana Gregorič Jan Luxa Foto: Ana Gregorič Jure Trupej Foto: Ana Gregorič Klemen Orter Foto: Ana Gregorič Matija Peklaj Foto: Ana Gregorič Matjaž Lesjak Foto: Ana Gregorič Matjaž Mavri Boncelj Foto: Ana Gregorič Miha Ratajc Foto: Ana Gregorič Miha Repinc Foto: Ana Gregorič Nejko-Peter Levak Foto: Ana Gregorič Žiga Štangar
To so polfinalisti izbora Mister Slovenije 2015.
Oglej si celoten članek

Za postavnimi mladeniči iz vseh koncev Slovenije je nova preizkušnja. Šestnajst polfinalistov se je preizkusilo v poziranju pred fotografskim objektivom Ane Gregorič in nastale so predstavitvene fotografije, ki bodo zaokrožile svet. "Nekateri fantje so prvič stali pred profesionalnim fotografom. To ni mačji kašelj in določene kandidate moram res pohvaliti, kako hitro so dojeli osnove poziranja," je dejala fotografinja. Sicer pa so fotografije nastale v salonu kuhinj Mobalpa, kjer je ekipa ustvarjalcev skušala doseči sveže jutranje vzdušje aktivnega mladeniča, ki se ob pripravi zajtrka odpravlja na fakulteto, v šolo, na trening, na delo ali kakšni drugi obveznosti naproti. Za še nekoliko bolj svež videz izbranih polfinalistov je bila zaslužna izjemna umetnica ličenja Barbara Fartek iz lepotne hiše Artebellus.

Bitka za preboj v veliki finale

Uradno fotografiranje je že delno vplivalo na to, kdo od šestnajsterice se bo uvrstil med deset finalistov. Zdaj pa je že aktivirano Facebook glasovanje na uradnem profilu projekta misterslovenia.com, kjer se postavni mladeniči potegujejo za dve neposredni finalni vstopnici. Med petimi najbolj všečkanimi fotografijami bo namreč organizacija Mister Slovenije določila dva, ki se bosta neposredno uvrstila v veliki finale. O preostalih osmih pa bo poleg že opravljenega fotografiranja odločalo še enodnevno srečanje in nastop na polfinalnem dogodku. Finalisti si bodo tako že zagotovili pogodbo z modno agencijo Mister Model Management, ki jim bo v pomoč pri preboju na svetovno modno tržišče. Polfinalni spektakel bo v petek 24. aprila v ljubljanskem klubu Cirkus, kamor so vabljeni prav vsi željni zabave, mode in lepote. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.