Kdo je najlepši slovenski estradniški par?

Foto: Mediaspeed Teja Perjet in Jani Jugovic Foto: Mediaspeed Špela Grošelj Foto: Instagram Maja Prašnikar Foto: Mediaspeed LJFW Foto: Žurnal24 Lili Žagar, Marko Potrč Anamaria Goltes Foto: Mediaspeed natalija gros, rok kunaver Foto: Instagram luka pahor Foto: Facebook Aljoša Bagola Iva Krajnc Foto: Instagram Gaja Prestor Foto: Saša Despot Nina Osenar, Dejan Kontrec Foto: mediaspeed.net/Katja Kodba Gregor Trebušak Urša Žgajnar Foto: Instagram jan kovačič Foto: Instagram Katarina Benček
Valentinovo je mimo, a bliža se pomlad in z njo ljubezen v zraku ...
Oglej si celoten članek

To so tako imenovani slovenski "power couples" oziroma znani pari z vplivom, ki so stalnica naše estradne scene. Golobčki, kjer sta bili obe polovici znani in slavni, še preden sta se spoznala. Mnoge je združil ravno svet blišča, pa naj bo to na televiziji, odru, v gledališču, v zakulisju ali na kakšni izmed zvezdniških zabav. Skupaj so še močnejši, svoj vpliv pa pogosto širijo tudi na družabnih omrežjih. Kateri naš znani parček vam je najbolj pri srcu? Oglejte si jih v galeriji!

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:19 8. Marec 2020.

    Ta prva fotka sigurno ne sodi v top 100....

  • 13:15 8. Marec 2020.

    Absilutni prvak Jonez Jansa in Urska Bacovnik

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.