Kdo je opazoval kandidate šova Kmetija: Nov začetek?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kdo je na skrivaj opazoval kandidate šova Kmetija: Nov začetek?
Oglej si celoten članek

Preden so kandidati šova Kmetija: No začetek izvedeli, da se jim bodo na kmetijah pridružile roparke Barbara, Barbie in Špela, so sumili, da jim zelenjavo in stvari iz hiše krade neznani moški.

Kaj se je zgodilo, je voditeljici Saši Lendero razložil Franc. "Eden se je tam sprehajal. Videla sta ga Maruša in Faki, ko sta bila ob ograji. V gozd je zbežal, ko je Faki vstal. Ko ga dobimo, se mu ne bo dobro pisalo. Paradižnik bo prinesel nazaj,“ je povedal Franc.

Kandidati so poleg neznanca sicer sumili tudi Babo Torklo … Verjetno so si vsi oddahnili, ko so izvedeli, da so bile krive roparke in po njihovih stvareh ni stikal nekdo, ki ga sploh ne poznajo. 

Posestvo varovano

"Drži, da so kmetje komentirali neko osebo. V okolici posestva je veliko naravnih plodov, kot so gobe in kostanj, zato se občasno zgodi, da v bližino posestva zaide kakšen nabiralec, a posestvo ima 24-urno varovanje, tako da na območje snemanja ni vstopil nihče," je za naš portal razložila tiskovna predstavnica Planet TV Katja Klavora.

Sicer so nepovabljeni gosti na kmetijo prišli tudi lani. Po koncu snemanja so namreč izletniki s kmetije odnesli vse, kar ni bilo zavarovano.



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.