Kdo je skrivnostna blondinka ob Slaku?

Foto: Facebook Uroš Slak
Da ima markantni voditelj Uroš Slak rad svetlolaske, ni skrivnost …
Oglej si celoten članek

Negova dolgoletna partnerka voditeljica Petra Kerčmar in prav tako bivše dekle pevka Jelena Ćeranić nista edini svetlolaski, ki sta se stiskali k znanemu voditelju Urošu Slaku. Uroša ob večerih že nekaj časa videvajo v družbi še ene brhke svetlolaske, in sicer novinarke Maje Kos.

"Z Majo sva le prijatelja in dolgoletna sodelavca. Z vsemi sodelavci se zelo dobro razumemo, smo kot ena mala družina in pogosto se gremo po oddaji 24ur Zvečer še malo poveseliti," pravi Slak, ki romantično povezavo z mlado Kosovo zanika in pravi, da je trenutno samski. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:37 25. Januar 2018.

    mater kakšen skret portal je tole in prav nič skrivnosten...a mislite, da smo vsi sami bedaki, ki kliknemo tukaj gor?

  • 13:20 25. Januar 2018.

    ... in kdo je pederčina ob blondinki?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.