Kdo je v olimpijsko vas pritihotapil kondome?

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Organizatorji olimpijskih iger poskušajo ugotoviti, kako so v olimpijsko vas prišli kondomi neuradnega dobavitelja.
Oglej si celoten članek

Avstralska kolesarka Caroline Buchanan je na Twitterju objavila fotografijo kondomov znamke Kangaroos. "Haha, govorice so resnične. Olimpijska vas," je ob fotografiji zapisala športnica in se tako odzvala na namigovanja, da športniki na igrah seksajo kot "kenguruji".

Organizatorji olimpijskih iger fotografije niso bili prav nič veseli, saj je uradni "seks sponzor" Durex, ki je športnikom podaril 150 tisoč kondomov in za to celo plačal.

Športnikom so v olimpijsko vas sicer dovolili prinesti izdelke za osebno rabo, tudi kondome, podjetjem, ki niso uradni sponzorji, pa je bilo to izrecno prepovedano. To pa sta si, kot kaže, dovolila proizvajalca kondomov Ansell in Pasante, ki pa obtožbe zavračata. Kot sta sporočila, si je avstralska reprezentanca privoščila šalo na njihov račun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.