Kdo je znal nositi brke?

Foto: Žurnal24 Charlie Chaplin Foto: Žurnal24 Hulk Hogan Foto: Žurnal24 Ivan Cankar Foto: Žurnal24 Freddie Mercury Foto: Žurnal24 Salvador Dali Foto: Žurnal24 Tom Selleck
Slavni brki. Včeraj se je končal movember. In kdo ima med zvezdniki iz sveta filma, glasbe in umetnosti najslavnejše brke? Izbrali smo jih šest.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je končal movember, mesec, ko si moški (no, lahko tudi ženske) tradicionalno po vsem svetu puščajo brke in tako opozarjajo oziroma ozaveščajo okolico o raku prostate in drugih vrstah moškega raka.

V Sloveniji poleg Cankarja poznamo veliko slavnih brk, večinoma med politiki – te pripadajo denimo Janezu Stanovniku, Janezu Drnovšku, Slavku Bobovniku, Cirilu Ribičiču, Magnificu in Janku Šoparju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.