Kdo se najraje šobi na socialnih omrežjih?

Foto: Instagram Nejc Sim Foto: Instagram Nejc Simšič Foto: Facebook Rebeka Foto: Facebook Rebeka Dremelj Foto: Facebook Iris Foto: Facebook Rebeka Dremelj Foto: Facebook Danica L Foto: Facebook Danica Lovenjak Foto: Facebook Kataya Foto: Instagram Kataya Foto: Facebook Katarina Benček Foto: Facebook Katarina Benček Foto: Facebook Ksen Foto: Facebook ija Amir Foto: Facebook IVon Foto: Facebook a Foto: Facebook Črt Foto: Facebook Črt Banko Foto: Facebook Mara Foto: Facebook maraaya Foto: Facebook maraaya
Na socialnih omrežjih je v zadnjih nekaj letih nastala prava poplava selfiejev, še zlasti tistih, kjer se znani šobijo in pošiljajo poljube.
Oglej si celoten članek

Veliko ljudi na fotografijah, ki jih objavljajo na socialnih omrežjih, čuti potrebo, da se šobijo. V študiju na univerzi v Singapurju so ugotovili, da so ljudje, ki se na fotografijah šobijo, nevrotični.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 2. Avgust 2015.

    avtor "članka" K.D. spustil si se na raven Ir.K. dvigni rit z domačega fotelja in napiši članek vreden objave! žurnal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.