Kdo se zvečer stisne k Teji in Janiju?

Foto: Osebni arhiv Jani teja pes kuža Bunka Foto: Osebni arhiv Jani Teja pes kuža Bunka Foto: Osebni arhiv Jani teja pes kuža Bunka Foto: Osebni arhiv Jani teja pes kuža Bunka
Psička Teje in Janija pridno raste.
Oglej si celoten članek

Teja in Jani, ki sta si za prvo obletnico njune ljubezni omislila psičko, ki sta jo poimenovala Bunka, sta nad svojim novim družinskim članom popolnoma navdušena.

Buldoginja, ki sta jo kupila v Zagrebu in je stara štiri mesece, je po njunih navedbah "sladka, ful dinamična in malo razvajena."

"Ob vsem delu, ki ga imava, je kar naporna, vendar odtehta vse, ko se zvečer stisne k nama," jo opisujeta zaljubljenca.

A četudi je sladka, je že zelo prebrisana. Vse ima zelo rada in na vsakogar skače, a ni ravno poslušna. "Posluša toliko, kolikor ji paše," pravita njena lastnika, vendar nanjo nista prav nič huda, dodajata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:24 2. December 2013.

    To je pa novica dneva. Še dobro, da letos ni takih izpadov v gostilni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.