"Kdo z mano deli posteljo, naj ostane med štirimi stenami"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pojavile so se govorice, da ima Ana Maria Mitić novega fanta.
Oglej si celoten članek

"To je moje zasebno življenje. Ne vem, kako jim je uspelo. Verjetno na podlagi kakšnih objav mojih prijateljev na Facebooku. Kar se tiče pa, kdo z mano deli posteljo ali ne, naj to ostane med mojimi štirimi stenami,“ je govorice komentirala Ana Maria Mitić.

Za voditeljico in igralko je sicer naporen vikend. V soboto je vodila prvi festival Poprock, ki se je odvil v sklopu prvih Dnevov slovenske zabavne glasbe DSZG. "Mega je bilo, tudi odgovorni urednik je pohvalil oddajo,“ je dejala Ana Maria, ki je prepričana, da to ni bil zadnji Poprock.

Pohvale je dobila tudi za svoje vodenje. "Rekli so, da je bilo dobro, da sem edina, kateri lahko zaupajo toliko sproščenosti, zabavnosti in hkrati resnega podajanja vsebin, kar je tudi nujno, saj je to le tekmovanje. Jaz uživam v spektaklih in Poprock je to bil,“ je še povedala. "Bila je super izkušnja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:02 17. Februar 2016.

    A pol je Jana Plestenjaka nagnala?

  • 12:28 17. Februar 2016.

    upa, da bo dobil kaj popusta v Rutarju :D

  • 10:40 17. Februar 2016.

    Buhteljček moj.<br />Kot javna oseba bi se že morala sprijazniti, da si na javnem udaru.<br />Če pač tega nisi sposobna, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.