Keanu Reeves in Winona Ryder že 30 let poročena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Winona pravi, da sva. Coppola pravi, da sva. Torej mislim, da sva pred Bogom res poročena."
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia KEANU REEVES, ALEXANDRA GRANT Keanu Reeves in Winona Ryder sta leta 1992 skupaj stala pred kamero, in sicer za film Dracula, ki ga je režiral Francis Ford Coppola. Čeprav se je po snemanju lepotec zagrel za režiserjevo hčer Sofio, se je dolgo govorilo, da je bil v zvezi tudi z Ryderjevo. Keanu je tej torti pred kratkim dodal češnjo, ko je povedal, da sta z Winona poročena. "Kriv" pa je točno določen prizor iz prej omenjenega filma. 

Njuna lika sta namreč v Draculi stopila pred oltar in si obljubila večno zvestobo. "Odigrali smo celo poročno ceremonijo, pri kateri so sodelovali pravi duhovniki. Winona pravi, da sva (poročena, op. avt.), Coppola pravi, da sva. Torej mislim, da sva pred Bogom res poročena," je povedal Reeves, ki se je sicer pred kratkim zaročil z umetnico Alexandro Grant, svojo dolgoletno prijateljico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.