Keegana morali umiriti s paralizatorjem

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralec Andrew Keegan je konec tedna na svojem domu v Los Angelesu priredil divjo zabavo, ki so jo prekinili policisti. Zvezdnika so morali celo umiriti s paralizatorjem.
Oglej si celoten članek

Andrew Keegan je v soboto organiziral zabavo, ki je bila tako glasna, da je zmotila sosede. Ti so zaradi hrupa poklicali policijo, ki je prišla naredit red. A ko so 32-letnega igralca zaprosili, naj utiša glasbo, je postal zelo agresiven. Zvezdnika niso aretirali, so ga pa zato morali umiriti s paralizatorjem.

"S paralizatorjem so se ga lotili kar pred mojimi očmi. Bilo je grozno!" je povedal očividec in udeleženec zabave. Še en vir je dodal, da so nad Andrewovim domom krožili helikopterji, hišo pa je preiskalo kar 15 policistov.

Tiskovni predstavnik igralca incidenta še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.