Keglove vaje za večji užitek

Foto: Žurnal24 Rezultate keglovih vaj lahko oba občutita po približno šestih tednih vadbe. (Fot
S keglovimi vajami okrepite mišice medeničnega dna ter tako povečajte intenziteto in podaljšajte svoje orgazme.
Oglej si celoten članek

Z vajami za krepitev vaginalnih mišic lahko izboljšate in podaljšate svoje doživetje vrhunca. V 40. letih prejšnjega stoletja jih je razvil ginekolog Arnold Kegel, od koder tudi njihovo ime. Odkril jih je naključno: sprva so bile namenjene ženskam po porodu, ki so imele zaradi razširjene nožnice težave z zadrževanjem urina, kmalu pa so ugotovile, da jim okrepljene mišice pomagajo tudi pri intenzivnosti orgazmov.

Trikrat na dan
Vaje je priporočljivo izvajati trikrat na dan po desetkrat, tako da mišice napnete in nato popustite. Z vadbo, ki jo lahko izvajate pravzaprav kjerkoli, boste okrepili tiste mišice, ki se krčijo med orgazmom. Bolj bodo prekrvavljene in seveda močnejše, tako pa bodo povečale užitek vam in seveda tudi partnerju. Keglove vaje so lahko v pomoč tudi moškim, ki imajo težave s prezgodnjim izlivom. Kakor pri vsaki vadbi se rezultati tudi tu ne bodo pokazali čez noč. Z vztrajnostjo pa boste čez čas lahko opazili razliko.

Pozitivno za oba

Učinki za ženske:

  • intenzivnejši orgazem
  • večji užitek med spolnim odnosom
  • okrepljene mišice medeničnega dna
  • izboljšano stanje inkontinence


Učinki za moške:

  • podaljšanje ejakulacije
  • orgazem brez izliva
  • intenzivneje doživet orgazem
  • čvrstejše mišice, ki podpirajo moda
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.