Ke$ha oblikovala nakit s penisi

Foto: Ke$ha Rose by Charles Albert Ke$ha Rose by Charles Albert nakit penisi Foto: starcasm.net Ke$ha Rose by Charles Albert nakit penisi
Kontroverzna pevka Ke$ha se je pri oblikovanju nakita izkazala za malce neokusno.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim je pevka Ke$ha razkrila svojo prvo kolekcijo nakita. Kolekcija, ki se imenuje Ke$ha Rose by Charles Albert, je polna lobanj, skrhanih zob in rož, največ pozornosti od vseh pa so pritegnili penisi.

Pevka je očitno prepričana, da je povsem naravno nositi penis na ušesu, okoli prsta ali roke in je tako oblikovala cel niz nakita, na katerem se bohoti moško spolovilo.

Cene za posamezni kos nakita se gibljejo med 10 in 25 dolarjev, ogrlica, s katere visi penis, pa je že razprodana.

V kolekciji pa se znajde tudi pevkin prepoznavni znak, simbol za dolar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.