Keira Knightley kot princesa Di?

Foto: Žurnal24 keira_knightley_fly_050908
Keira Knightley naj bi odigrala vlogo tragično preminule princese Diane v filmu o princesinem življenju, ki naj bi v kino prišel naslednje leto.
Oglej si celoten članek

Producenti filmskega podjetja Pathe so se že začeli ukvarjati s projektom in si v vlogi priljubljene princese Diane želijo 25-letno Keiro, ki bi v filmu zaigrala poleg Helen Mirren. Ta bi se pojavila kot Dianina mati Frances Shand Kydd, poročajo britanski tabloidi. Film naj bi se v kinih pojavil naslednje leto, ko bi princesa slavila svoj 50. rojstni dan in 30. obletnico poroke s princem Charlesom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.