Keith Richards je postal nesmrten

Foto: Žurnal24 Richards je na podelitev nagrad prišel v spremstvu svoje dolgoletne soproge, nek
Johnny Depp je na podelitvi nagrad Scream Keithu Richardsu izročil Rock Immortal Award.
Oglej si celoten članek

Dvorana je s stoječim aplavzom nagradila legendarnega kitarista Rolling Stonesov, ko mu je Johny Depp izročil nagrado Rock Immortal Award (nagrada za nesmrtnega rockerja). "Že naziv živeča legenda je bil laskav, nesmrten pa je še bolje," je povedal Keith Richards, ki bo 18. decembra dopolnil 66 let.

Depp in Richards sta prijatelja tudi v zasebnem življenju, še posebej sta se zbližala, ko je Depp na filmskem platnu upodobil Jacka Sparrowa, za katerega je bil inspiracija prav Keith Richards. Ta je v tretjem delu filma Pirati s Karibov celo nastopil kot Jackov oče. Na vprašanje, kaj si misli o tem, da nastopa v Disneyjevem filmu, je odgovoril, da se počuti kot Miki Miška.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.