Kellan Lutz po novem samski

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnik sage Somrak Kellan Lutz je spet samski.
Oglej si celoten članek

Kellan Lutz in njegovo dekle Sharni Vinson sta se razšla. Po več kot enem letu in pol zveze se je za prekinitev razmerja odločil igralec, najbolj znan po igri v sagi Somrak. Razhod pa je presenečenje, saj je Kellan pred kratkim razkril, da mu je igranje, kar se tiče romantičnega razmerja, naklonjeno, saj Sharni potuje z njim, kjer snema in promovira filme, tako da nista dlje časa narazen.

"Želim si biti ves čas zraven nje. Njena in moja osebnost se zelo dopolnjujeta, povezana sva na vseh nivojih. Naučil sem se biti odkrit, saj sem na koncu dneva z nekom, ki me ljubi takšnega, kot sem v resnici," je še takrat dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.