Kelly Clarkson ni do smeha

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hud udarec po denarnici.
Oglej si celoten članek

Kelly Clarkson bo morala bivšemu možu mesečno nakazovati preživnino v višini 200 tisoč dolarjev – zanj 150 tisočakov, za sina pa dobrih 45 tisoč. Poleg tega bo morala zvezdnica poravnati vse stroške ločitvenega postopka in celo stroške njegovega odvetnika (1,2 milijona dolarjev).

Brandon Blackstock, ki je bil njen manager, naj bi sicer zahteval mesečno preživnino v višini 436 tisoč dolarjev.

Clarksonova je ločitveni postopek po sedmih letih zakonske sreče sprožila junija lani. Par ima dva otroka.

Pevka je sicer takoj povedala, da o razlogih za ločitev ne bo govorila, ker želi obvarovati otroke, je pa med svojo pogovorno oddajo izjavila, da je hvaležna za lekcije, ki jih je prineslo leto 2020. "Mama mi je vedno govorila: 'Oblikujejo te osebe, s katerimi se družiš.' Treba je poskrbeti, da te obkrožajo ljudje, ki si prizadevajo biti najboljša različica sebe in si obenem želijo skupnega cilja, ki bi bil koristen tudi za druge," je še dodala. Je Brandon mislil le nase?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:15 30. Julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.