Kelly hudo ljubosumna na Beyoncé

Foto: EPA
Foto: EPA
Kelly Rowland je potrebovala le nekaj let, da je končno priznala, da jo je razganjalo od ljubosumja zaradi uspeha Beyoncé po razpadu njihove skupine Destiny’s Child.
Oglej si celoten članek

Da je bila polna zavisti in jeze je Kelly priznala šele v novi pesmi Dirty Laundry: "When my sister on stage/killing it like a mother******/I was in a rage/feeling it like a motherf*****," kar bi lahko prevedli nekako takole: "Ko je moja sestra razturala na odru, sem bila jaz polna jeze." Da gre res za Beyoncé pa je jasno šele v naslednjem verzu: "Went our separate ways but I was happy she was killin’ it/Bittersweet she was up, I was down/No lie, I feel good for her but what do I do now?" Kelly je s tem mislila, da je bila "srečna zanjo in za njen uspeh po razpadu skupine," a to je bilo zanjo "grenko-sladko", ona je bila na dnu, Beyoncé pa na vrhu. "Le kdo bi hotel poslušati moje s***je?" se je še vprašala.

Kelly, ki ima sicer tudi sama zelo uspešno kariero, je za priznanje potrebovala sedem let.

Sicer pa je v isti pesmi razkrila še, da je bila nekoč v razmerju z moškim, ki z njo ni ravnal tako, kot bi moral. V verzih razkriva, da jo je trpinčil in ji govoril, da je nihče ne bo ljubil tako kot on in njena mama, še posebej pa ne njen oče in Beyoncé.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.