Kelly Osbourne je zaročena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Kelly Osbourne se je na počitnicah zaročila s svojim fantom Matthewom Mosshartom.
Oglej si celoten članek

Par se je spoznal pred dvema letoma na poroki manekenke Kate Moss in Jamieja Hinceja. Slednji kot kitarist igra v skupini The Kills, v kateri poje ameriška pevka Alison Mosshart. Alison pa je Matthewova sestra.

"Še nikoli nisem bila komu tako blizu," je povedala srečna Kelly. "Ljudje pravijo, da sva odvisna drug od drugega, vendar si le želiva biti ves čas skupaj."

Matthew se je iz New Yorka preselil v Los Angeles, da sta lahko več skupaj. Hčerka zveznikov Ozzyja in Sharon Osbourne je povedala, da je selitev zaročenca njegovo "največje žrtvovanje." "Zveze na daljavo se pogosto ne obnesejo. Ko sva bila skupaj eno leto, sva že vedela, da si želiva ostati skupaj," je povedala.

Kelly pa je še razkrila, kakšen bo videti njen prstan. Podoben bo uhanu, ki ga nosi njen oče. "Ko sem bila majhna, sem pogosto prst molila proti njegovemu ušesu in govorila, da si želim tak prstan. Zdaj ga imam," je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.