Kelly Osbourne preprečila tatvino

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pogumna Kelly Osbourne je dvema moškima preprečila vlom v avtomobil.
Oglej si celoten članek

Televizijska zvezdnica je bila šokirana, ko je sredi Londona videla dva mladeniča, ki sta poskušala vdreti v vozilo. Pogumno je pristopila in jima preprečila vlom.

Na profilu na Twitterju je nato zapisala: "Pravkar sem ustavila dva fanta, ki sta ropala avto. Vse, kar sem rekla, je bilo 'oj', in že sta zbežala. Nisem si mislila, da sem ju tako preplašila!"

To pa ni bilo vse, kar se je dogajalo v ponedeljek. Zgrožena je bila namreč nad policijo, ki je tako neodzivna. "Živim v enem najelitnejših predelov v Londonu in je kot v je**** kriminalki!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.