Kelly Osbourne presenetila z veselo novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvič mamica!
Oglej si celoten članek

Zvezdnica legendarne TV serije Osbournovi, ki so jo o slavni družini rockerja Ozzyja Osbourna prvič predvajali pred dvajsetimi leti, Kelly Osbourne je na Instagramu sporočila veselo novico. 37-letnica skupaj s partnerjem, DJ-em Sidom Wilsonom, pričakuje prvega otroka.

"Vem, da sem bila pretekle mesece precej tiho, zato se mi je zdelo, da z vami delim razlog … Vesela sem do lune in nazaj, ker lahko povem, da bo postala mama. Reči, da sem vesela, ni povsem dovolj. Vzhičena sem," je zapisala ob fotografiji, na kateri v rokah drži posnetek sonograma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.