Kellyjin napad bolj resen, kot so mislili

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Potem ko je Kelly Osbourne v petek zaradi napada pristala v bolnišnici, se zdravniki zdaj bojijo, da je njeno stanje veliko bolj resno, kot so sprva predvidevali.
Oglej si celoten članek

Ko se je Kelly med vodenjem oddaje Fashion Police nenadoma začela tresti, nato pa je izgubila še zavest, so vsi ostali optimistični, njena sovoditeljica Joan River pa je celo sporočila, da je z njo vse v redu. Sprva so mislili, da gre za manjši epileptični napad, a zdravniki se zdaj bojijo, da vse skupaj le ni tako nedolžno. Menijo namreč, da ima 28-letna zvezdnica resno obliko epilepsije, zato bo morala zaradi nadaljnih preiskav v bolnišnici ostati še vsaj nekaj dni.

Kelly, ki trenutno jemlje zdravila za preprečevanje napadov, je na Twitterju včeraj objavila fotografijo iz bolnišnice, zraven pa se je še zahvalila oboževalcem za vse lepe želje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.