Kendall, Gigi in Cara z objavami mastno služijo …

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Družbena omrežja so za nekatere slavne prava zlata jama. Največ z objavami na Instagramu trenutno služijo Kendall Jenner, Gigi Hadid in Cara Delevigne.
Oglej si celoten članek

Največ sledilcev, kar 44 milijonov, ima Kendall Jenner. Če blagovne znamke želijo, da jih Kendall oglašuje na svojem profilu, morajo za objavo seči globoko v žep.

Frank Spadafora, šef podjetja, ki se ukvarja s statistikami, pravi, da lahko mlajša sestra Kim Kardashian, Gigi Hadid in Cara Delevigne z eno samo objavo zaslužijo med 115.000 in 275.000 evrov.

Zaželene pa niso le objave omenjene trojice, ampak tudi drugih manekenk, ki pa še zdaleč ne zaslužijo toliko kot Cara, Kendall in Gigi. Miranda Kerr, Karlie Kloss in Behati Prinsloo z objavo na družbenem omrežju zaslužijo "le" med 25 in 45 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.