Kendall Jenner in Harry Styles ujeta na rajskem karibskem otoku ...

Foto: Žurnal24 kendall jenner Foto: Žurnal24 Harry Styles, One Direction Foto: Žurnal24 kendall jenner, harry styles Foto: Žurnal24 kendall jenner, harry styles Foto: Žurnal24 Ellen deGeneres
Starleta Kendall Jenner (20) in Harry Styles (21), pevec priljubljene glasbene skupine One Direction, sta novoletne praznike preživela na rajskih plažah eksotičnega karibskega otoka St. Barths.
Oglej si celoten članek

Jennerjeva in Styles sta se igrivo prerivala v turkizno modri vodi in uživala prednovoletne dni ob vožnji s čolnom in eksotičnih večerjah. Na luksuzni jahti sta jih obiskali tudi Ellen deGeneres (57) in njena partnerica, igralka Portia de Rossi (42). 

Uspešna v svetu šov biznisa

Oba mlada zaljubljenca sta sicer precej uspešna v svetu šov biznisa - Kendall Jenner je oseba, ki ima največ sledilcev na Instagramu – kar 44 milijonov in če blagovne znamke želijo, da jih mlada starleta oglašuje na svojem profilu, morajo za objavo seči globoko v žep, medtem ko je One Direction na podelitvi MTV evropskih glasbenih nagrad 2015, ki je potekala 25. oktobra v Milanu, osvojila nagrado za najboljšo pop skupino.

Vabljeni k ogledu foto galerije ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:48 2. Januar 2016.

    zelo pomembno....svet je rešen !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.