Kennedyjevi se želijo znebiti Taylor Swift

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Maria Shriver in Caroline Kennedy sta se zarotili proti Taylor Swift.
Oglej si celoten članek

Ko je Taylor Swift nepovabljena prišla na poroko Kennedyjev, je storila usodno napako. Proti njej sta se namreč zdaj zarotili sestrični Maria Shriver in Caroline Kennedy, hčerka pokojnega ameriškega predsednika. "Maria in Caroline menita, da se želi Taylor z zvezo s Conorjem Kennedyjem povzpeti po družbeni lestvici. Vidita jo kot brezkompromisno žensko, ki bo naredila vse, da bi dobila to, kar si želi," je izdal vir in dodal, da bosta Kennedyjevi dekleti poskrbeli, da bo ta zveza trajala le eno poletje.

Zvezdnica pa ne moti vseh članov Kennedyjevega klana. Ko so Conorjevo babico Ethel Kennedy vprašali, kaj pravi na zvezo, je 84-letnica odgovorila: "Lahko smo zelo srečni."

Taylor je sicer svojo srečo pred nekaj tedni preizkusila že pri Patricku Schwarzeneggerju, Marijinem sinu. Ko je opazila, da iz te moke ne bo kruha, je 22-letna pevka svojo pozornost preusmerila na štiri leta mlajšega Conorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:06 24. Avgust 2012.

    Joj, joj, joj. V tujih medijih se že pojavljajo članki, da Taylor s poroko pravzaprav ni imela nič in da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.