Ker je grda, je dobra v seksu

Foto: Žurnal24 Ob lepoticah se ne čuti ogrožene. (Foto: Flynet/JLP)
Nekdanja soproga legendarnega Kurta Cobaina Courtney Love se je na Twitterju pohvalila s svojimi posteljnimi izkušnjami.
Oglej si celoten članek

Courtney je prepričana, da je v postelji mnogo boljša kot večina žensk, saj meni, da lepotice le ležijo. "Jaz sem prava bomba v postelji in to le zaradi tega, ker nikoli nisem bila lepa. Lepa dekleta v postelji le ležijo, me grde pa se moramo veliko bolj potruditi," pravi Courtney.

"Zato se ne počutim ogroženo, ko na cesti vidim lepo dekle, saj vem, da sem pri seksu veliko boljša od nje," je še napisala na svoj twitter profil.

Tam je tudi dodala, da sovraži skupino Limp Bizkit in da so oni najhujša stvar, ki se je lahko zgodila na rock sceni. Stvar je skušala omiliti z besedami, da tega ni dejala, ker bi sovražila pevca Freda Dursta, ampak ker je to pač dejstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.