Kerčmarjeva razkrila sinove ambicije

Sedemletni sin Petre Kerčmar Aljaž bi bil rad kmet.
Oglej si celoten članek

Voditeljica dnevno-informativne oddaje 24ur Petra Kerčmar je v intervjuju za Radio 1 povedala, da s partnerjem Urošem Slakom, s katerim ima sina Aljaža, verjetno ne bosta imela več otrok. "Verjetno bomo ostali kar pri enem,“ je povedala 40-letna voditeljica in razkrila, da je njun sedemletnik zelo razmišljajoč otrok, ki ga šport in računalniške igrice prav nič ne zanimajo. "Zanima ga delo na kmetiji. Želel bi biti kmet,“ še pravi Petra in dodala, da Aljaž zelo rad govori in debatira, včasih tudi o medijskem svetu in politiki.

Kerčmarjeva je sicer še povedala, kaj ji je za 40. rojstni dan pripravil Slak. Najprej ji je priredil zabavo, naslednji dan pa jo je presenetil z letom v Las Vegas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.