Keri znova na televiziji

Foto: Žurnal24 Od januarja je Russellovo mogoče videti v drami Extraordinary Measures, ki pa je
Keri Russell, ki je zaslovela z najstniško nadaljevanko Felicity, se po številnih filmskih vlogah spet obeta televizijska.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica iz najstniške televizijske nadaljevanke Felicity se po nekajletnem premoru vrača na male zaslone.

 

Triintridesetletna Keri Russell naj bi se pridružila Foxovemu projektu Wilde Kingdom. Sodelovanje je že potrdil Will Arnett – igral bo prepotentneža z Beverly Hillsa, ki se zaljubi v objemalko dreves, to pa bo v nadaljevanki igrala Russellova.

 

Serija o zavračanju

Igralka, ki je zaslovela kot posebnica Felicity, se je po letu 2002 podala v filmske vode in se pojavila v le nekaj televizijskih vlogah, med njimi v filmu Into the West in v dveh epizodah Mladih zdravnikov. Tokrat bo njena vloga spet malo bolj posebna, saj bo zavračala beverlyhillske vrednote in slog, s tem pa tudi vanjo zaljubljenega Arnetta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.