Kesovija operirana v Sloveniji

Foto: Žurnal24 Pevka je bolezen odkrila po naključju.
V slovenjgraški bolnišnici so pred enim tednom hrvaški pevki Terezi Kesoviji odstranili ledvico s tumorjem.
Oglej si celoten članek

Bolezen je odkrila povsem po naključju, ko je po snahinem prigovarjanju zaradi visokega krvnega pritiska odšla na zdravniški pregled.

Za bolnišnico v Slovenj Gradcu se je odločila zato, ker na Hrvaškem operacije ledvic ne opravljajo z laparoskopsko metodo. Okrevanje po takšni operaciji je hitrejše, je svojo odločitev pojasnila hrvaška pevka, ki je neizmerno hvaležna kirurgu z "najlepšim imenom na svetu" Nadu Vodopiji. Napovedala je tudi, da bo zaslužek od enega od svojih naslednjih koncertov podarila slovenjgraški bolnišnici, s čimer se želi oddolžiti za vse, kar so naredili zanjo.

"Prvi trenutek, ko sem slišala diagnozo, sem bila v šoku in pomislila sem na najhujše,"
je medijem povedala Tereza, ki je že na svojem domu v Zagrebu in se počuti odlično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.