Keučeva po mnenju žirij najboljša

Foto: Žurnal24 Maja je na Eurosongu pustila dober vtis! (Foto: Reuters)
Maja Keuc je Sloveniji na Eurosongu priborila odlično 13. mesto, če bi odločale le strokovne komisije, pa bi pristala na četrtem.
Oglej si celoten članek

“Predvsem sem presenečena, obenem pa zelo vesela! Po pravici povedano smo vsi bolj računali na strokovno žirijo, nisem pa pričakovala, da me bodo uvrstili tako visoko,” je rezultate žirij predizbora in finalnega izbora za pesem Evrovizije za Žurnal24 komentirala pevka Maja Keuc.

Največ točk si je po mnenju komisij v finalu zaslužila Italija (251 točk), Azerbajdžan je pristal na drugem mestu (182 točk), Danska na tretjem (168 točk), Sloveniji pa so namenili 160 točk, kar nas je uvrstilo na četrto mesto. Končni rezultat pa žal ni bil sestavljen le iz ocen komisij, ampak je 50 odstotkov prispeval tudi televoting, kjer je bil Azerbajdžan absolutni zmagovalec.

Prvo mesto v polfinalu!
Maja Keuc je strokovne komisije prepričala tudi v drugem polfinalnem večeru Evrovizije. Po njihovem mnenju je bila namreč med vsemi 19 tekmovalci najboljša (146 točk). Po seštetju vseh glasov je sicer v polfinalu zasedla tretje mesto.

Rezultate si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.