Kevin Costner v novem Tarantinovem filmu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Režiser Quentin Tarantino ni imel nikoli težav z zbiranjem vrhunske igralske zasedbe.
Oglej si celoten članek

Tokrat se bo Tarantinovemu novemu filmu med drugim pridružil tudi Kevin Costner. Špageti vestern Django Unchained bo zares nekaj posebnega, saj bodo od Costnerju zaigrali tudi Christoph Waltz, Samuel L. Jackson in Leonardo DiCaprio ter Jamie Foxx v glavni vlogi.

Costnerjev lik bo dobrodošla osvežitev. Tokrat namreč ne bo odigral pozitivnega junaka, temveč sadističnega trenerja temnopoltih sužnjev, ki se morajo za zabavo belcev med seboj pretepati. Možno je, da bo Costnerja ta vloga popeljala v soje žarometov, kot je nekoč Johna Travolto vloga v Šundu.

Produkcijo filma načrtujejo v jeseni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.