Khloe Kardashian: "Kaj za vraga si naredila z obrazom“

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Khloe Kardashian presenetila sledilce.
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian je na Instagramu objavila več fotografij, na katerih si po mnenju mnogih sledilcev ni prav nič podobna. Sama pravi, da je le dobro "hidrirana in zdrava“, njeni oboževalci pa so prepričani, da za njen videz ni zasluženo le zadostno pitje vode, ampak tudi kirurg.

"Preseneča me, da je, glede na to, da imaš toliko denarja, rezultat operacije nosu lahko tako slab,“ je njene fotografije pokomentiral sledilec, nekdo drug pa je dodal: "Kaj za vraga si naredila z obrazom.“ "Neprepoznavna, preveč operacij. Kje je Koko?“ se je nekdo vprašal.

Khloe je pretekli mesec v resničnosti oddaji Keeping up with the Kardashian zavrnila govorice, da ima nov nos. Nedavno je za Vogue razkrila skrivnost svoje lepote, ki menda leži v pravilnem senčenju. "Včasih senčenje uporabim tudi na nosu. V resnici ije videti dobro, na fotografijah pa sem videti nora.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.