Khloe Kardashian noče vedeti, kdo je njen oče

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tako je Kris Jenner razložila, zakaj Khloe Kardashian za razliko od Kim in Kourtney nima armenskih obraznih potez.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se govori, da Khloe Kardashian ni hčerka odvetnika Roberta Kardashiana, očeta Kim in Kourtney Kardashian, ki je najbolj znan po tem, da je na sodišču branil O.J.-ja Simpsona, svojega dobrega prijatelja.

Avtor Jerry Oppenheimer je v svoji knjigi  The Kardashians: An American Drama (Kardashianovi: Ameriška drama) sedaj razkril, s kakšnimi izgovori sta Kris in Robert poskušala razložiti dejstvo, da Khloe nima armenskih obraznih potez tako kot njeni sestri Kim in Kourtney.

Kris Jenner je trdila, da je Khloe podoba njeni prababici po materini strani, Robert pa, da je dekle na las podobno njegovi mami Helen, ki je bila Armenka, a ni imela armenskih potez.

Spletna stran Celebuzz, ki povzema pisanje knjige, sicer tudi piše, da je imel Robert Khole rad, kot bi bila njegova hčerka, čeprav je vedel, da ni. Robertov dobri prijatelj, duhovnik Kenn Gulliksenenn, je izjavil, da je Robert ves čas poudarjal, da je Khloe njegova hči, čeprav je imel pomisleke. "Kris in Robert sta imela štiri otroke. V bistvu sta imela tri otroke... Nikoli me ni vprašal za nasvet, mi je pa povedal, da Khloe ni njegova biološko hči. Ni mi pa povedal, kdo je oče, vem pa, da to ni bil O.J. Simpson (kot se je dolgo namigovalo, op. avt.),“ je povedal duhovnik.

Da je Robert vedel za ženino nezvestobo, a je imel Khloe kljub temu enako rad kot svoje ostale otroke, je potrdila tudi družinska prijateljica Joni Migdal. "Ni hotel na očetovski test. Ni želel izvedeti resnice. Rekel mi je: 'Moja je. Ni važno, kdo je njen oče.'“

Kris je sicer priznala, da je bila možu nezvesta, a skok čez plot naj bi se zgodil pet let po rojstvu njene hčere. Tudi Khloe si zatiska oči in ne želi opraviti DNK testa. "Ne potrebujem odgovora,“ je povedala povedala zvezdnica, ki se zelo jezi na svojo mačeho Jan Ashley, ki je javno povedala, da je imel Robert s Kris le tri otroke. "Bilo je hudo, ko se je 10 let po smrti očeta pojavila njega žena in izjavila, da nisem njegova hčerka. Naj govori o meni in mojih sestrah, a ne govori o mojem očetu,“ se je jezila Khloe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.