Khloe Kardashian si niti malo ni več podobna

Foto: Profimedias Khloe Kardashian Foto: Žurnal24 main khloe kardashian Foto: Profimedias lamar odom, khloe kardashian Foto: Profimedia Khloe Kardashian Foto: Fame Flynet Khloe Kardashian Foto: Profimedia khloe kardashian Foto: Profimedia Khloe Kardashian khloe kardashian Foto: Profimedias Khloe Kardashian Foto: Reddit khloe kardashian Foto: Profimedia khloe kardashian Foto: Profimedia khloe kardashian
Poglejte si njeno transformacijo.
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian je pred časom priznala, da je bila pri lepotnem kirurgu, a poudarja, da si je dala popraviti le nos. "Vsi govorijo: 'Moj bog, bila je že na tretji presaditvi obraza.' Bila pa sem le na operaciji nosu," je povedala v resničnostnem šovu družine Kardashian. 

Khloe je tudi povedala, da si je privoščila "injekcije", a ne botoksa, ker ga ne prenaša dobro. Odkrito je spregovorila tudi o težavah s težo in da je imela zaradi negativnih komentarjev nizko samopodobo. "Imeli smo veliko fotografiranj. Kim in Kourtney sta dobili celo goro oblačil, jaz pa le nekaj kosov. Vsak stilist mi je rekel, naj me ne skrbi, saj bom stala v ozadju."

Khloe se zagotovo ne počuti več kot grda račka družine. Njeno telo je danes izklesano. Šušlja se celo, da si je dala iz zadnjice odstraniti vsadke. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.