Kiefer najbolje plačan TV zvezdnik

Foto: Žurnal24 Kiefer ima bajno plačo.
Kiefer Sutherland za vlogo Jacka Bauerja v seriji 24 zasluži 553 tisoč dolarjev na epizodo, kar je približno 390 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek
Sutherland, ki za eno sezono 24 prejme 13,1 milijona dolarjev (več kot devet milijonov evrov), je tako zasedel prvo mesto na lestvici najbolje plačanih TV zvezdnikov.
Na drugem mestu je s 406 tisoč dolarji (286.500 evrov na epizodo) Hugh Laurie, ki igra dr. Housa v seriji Zdravnikova vest, na tretjem pa Razočarane gospodinje Eva Longoria Parker, Marcia Cross, Felicity Huffman in Teri Hatcher (283.600 evrov na del).

Kakorkoli že, po poročanju revije America's TV Guide pa naj bi bil najbolj mastno plačan zvezdnik Charlie Sheen, ki naj bi za del nadaljevanke Dva moža in pol dobil več kot 614 tisoč evrov. Sheen pa je tako glavni igralec v seriji kot tudi njen producent, zato ga s Sutherlandom in drugimi ne moremo neposredno primerjati.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.