Kiks! V takšni obleki je Meghan Markle šla na Pippino poroko

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Meghan Markle je na poroko Pippe Middleton prišla v črni obleki.
Oglej si celoten članek

Igralka Meghan Markle je princa Harryja pospremila na poroko Pippe Middleton. Lepotička sicer ni smela v cerkev, je pa lahko prišla na poročno zabavo.

Meghan je s svojim izborom obleke marsikoga presenetila. Bila je namreč zelo opazna, pa ne zato, ker bi njena obleka veliko razkrivala in bi zasenčila nevesto, ampak zato, ker se je na zabavi pojavila v črnini. Velik kiks, pravijo poročni strokovnjaki. V Evropi namreč velja, da so kričeče barve in tudi črna na poroki prepovedane - vsaj za ženske. 

 "Je Meghan zmedel napis na vabilu, kjer je pisalo 'black tie' (črna kravata)?“ ugibajo nekateri mediji, E!News pa piše, da je Meghan do zadnjega trenutka čakala na nakup obleke, da pomotoma ne bi izbrala iste kreacije kot vojvodinja Kate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.