Kiksnila z darilom za princeso

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Žena monaškega kneza Alberta Charlene je za kanadsko izdajo revije Hello potrdila namigovanja, da pod srcem nosi dvojčka. Vest pa očitno ni prodrla do Hollywooda.
Oglej si celoten članek

Na zabavi, ki jo je v torek v Los Angelesu priredila dobrodelna fundacija Princess Grace Foundation, sta zvezdnika Mel Gibson in Sylvester Stallone monaški princesi Charlene poklonila modro otroško majico, na kateri je pisalo "Hollywood“.

Igralca očitno nista vedela, da žena kneza Alberta pod srcem nosi dva otroka. Napako sta Sly in Mel že popravila. Revija Hello poroča, da sta zvezdnika v Monte Carlo poslala še drugo majico za otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.